Corona revalidatie

Kim Keeling

Kim Keeling Algemene fysiotherapie
Master Manuele therapie
Dry needling
Longfysiotherapie

Email: info@denhoogenreek.nl

Revalidatie na corona

Bent u zelf in aanraking gekomen met het coronavirus? Wij hopen dat het goed met u gaat. Het kan zijn dat u verzwakt bent en u weer moet aansterken. Wij willen u daar graag bij helpen. Omdat het virus met name de luchtwegen aantast is het belangrijk dat u begeleid gaat worden door een gespecialiseerde longfysiotherapeut. In onze praktijk is dit Kim Keeling.

Praktijk Den Hoogen heeft alle kennis en middelen in huis om u optimaal te begeleiden tijdens deze revalidatie. Wij hebben ons de afgelopen weken, in samenwerking met verschillende ziekenhuizen en andere samenwerkingsverbanden, goed verdiept in het coronavirus en de bijpassende revalidatie. Door de korte lijntjes kunnen we daarnaast goed op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en onze therapie aanpassen en verbeteren als dat nodig is. Ook is er nauw contact met andere zorgverleners zoals huisartsen, diëtisten, ergotherapeuten en logopedisten. Mocht het tijdens de revalidatie nodig zijn, dan zal de fysiotherapeut het contact voor uw leggen.

De therapie kan op verschillende manieren plaatsvinden:
  • Begeleiding op afstand: contact met de longfysiotherapeut gebeurt telefonisch of middels beeldbellen
  • De longfysiotherapeut komt bij u thuis. Afhankelijk van de besmettingskans kan dit met of zonder beschermende kleding.
  • In onze praktijk in Reek.
Tijdens het eerste telefonisch contact zal worden gekeken naar de vorm die in uw geval het beste uitkomt.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze therapie? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 0486-475553 of mail naar info@denhoogenreek.nl.

Samenwerking

Longfysiotherapeuten van de samenwerkingsverbanden van FYNE, CFN en het COPD Netwerk Nijmegen e.o. werken samen om de fysiotherapie bij de patiënten die het coronavirus hebben gehad te begeleiden in de 1e lijn. Zij staan in nauw contact met het Radboudumc Dekkerswald en andere ziekenhuizen in de omgeving.

Voor meer informatie willen wij u verwijzen naar de website www.longfysionacorona.nl.